YOU RUN COPENHAGEN 2017

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag, og løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn den 30. april 2017.

Deltagerne samler ind til enten Alzheimerforeningen, Cystisk Fibrose Foreningen, Folkekirkens Nødhjælp, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, LittleBigHelp, Make-A-Wish Ønskefonden, Natteravnene, Plan Danmark eller Scleroseforeningen.

Hver dag gør de en kæmpe indsats i kampen mod sygdom og nød, men deres arbejde afhænger i høj grad af private bidrag. Uanset hvilken organisation du vælger at løbe for, vil dit engagement gøre en stor forskel.

Du starter din online-indsamling, så snart du tilmelder dig YOU RUN, og du kan samle ind helt frem til løbsdagen. Så få dine venner, familie og kolleger til at støtte op om din sag, mens du varmer op til den 30. april 2017. Eller endnu bedre: spørg, om de vil løbe med.