KØBENHAVNS HALVMARATHON 2017

Vi stiller med 5 fotografer til Københavns Halvmarathon. Det ventes at ca. 20.000 deltagere vil gennemføre de godt 21 Km i københavns gader og vi kommer og fotograferer jer alle sammen. VI forventer at levere et sted mellem 50.000-60.000, knivskarpe og lækre billeder.

Registrer dit nummer allerede nu, så sender vi en mail når billederne er klar. Du registrerer dit nummer via vores app, her

Du kan også få adgang via web her

BROLØBET 2017

Vi stiller med 4 fotografer til Broløbet, som formentlig bliver afholdt for sidste gang. Mere end 10.000 deltagere forventes at deltage og vi kommer og fotograferer jer alle sammen. Vi forventer at levere et sted mellem 30.000-40.000 (det blev til 41.000 stk.), knivskarpe og lækre billeder.

Registrer dit nummer allerede nu, så sender vi en mail når billederne er klar. Du registrerer dit nummer via vores app, her

Du kan også få adgang via web her

 

ER DU KLAR OVER DINE RETTIGHEDER VED MOTIONSARRANGEMENTER?

I takt med den enorme vækst af motionsarrangementer, ses der i højere grad, mere eller mindre kreative måder at omgåes lovgivningen, i konkurrencen om deltagernes gunst. Nogle gange skyldes det nok bare manglende lyst/evne til at have sat sig ordentlig ind i loven.

Vi har, i denne artikel, valgt at fokusere på to områder: samtykke ved tilmelding og samtykke ifm med billeder taget ved motionsarrangementer. I virkeligheden er der tale om én og samme sag.

LÆS ARTIKEL

IRONMAN I KØBENHAVN

Årets, og Verdens, største Triathlon fest løber af stablen fra torsdag og frem til søndag i København. Mere end 3.000 deltagere forventes at deltage søndag og for mange deltagere vil det nok være første gang man deltager i et Triathlonstævne.

Skal du deltage? Vi kommer og sikrer alle vores deltagende abonnenter, nogle lækre og gratis visuelle minder og du kan allerede nu angive dit nummer via vores app her, eller via mail her

Var du til Ironman i Helsingør, har vi ca. 10.000 billeder fra dette også, se mere her