SÅDAN SER VORES NYE MODEL UD

TILBAGEBLIK

De fleste arrangører i Norden kender os efterhånden, og langt de fleste har vi haft et professionelt og værdifuldt samarbejde med. Siden vi startede i 2009, har meget ændret sig, men ikke på vores kerneydelse - billedservice. Vi har fra dag ét haft den vision at billeder af deltagere, for deltagere, ikke må udgøre en ekstra udgift ved deltagelse til et motionsarrangement.

Selvom financieringsmodellen har ændret sig undervejs fra arrangørbetaling til nu at være financieret af samarbejdspartnere på lige fod med sponsorater til diverse motionsarrangementer, er modellen den samme. For den virker! Og efterhånden har langt de fleste arrangører da også fået øjnene op for værdien af visuelt materiale..

Vi har også måtte tilpasse os den evigt forandrelige arrangementsbranche, hvor vi har gjort os en masse værdifulde erfaringer.

DEN NYE MODEL

Vi har været ude til hundredevis af arrangementer og har taget millioner af billeder af deltagere, hvilket har skabt et personligt og varigt forhold mellem deltagerne og os. Vi har for nuværende, mere end 150.000 motionsaktive som hver uge modtager vores nyhedsbrev og som jævnligt går ind og henter deres nye, såvel gamle billeder fra arrangementer vi har været til sammen. Samtidig har vi godt 10.000 følgere på Facebook.

Det er netop på baggrund af forholdet til vores abonnenter, at vi nu vælger en lidt anden model fremover. Vi har en løbende dialog med vores abonnenter, på tværs af arrangementer og det virker mest naturligt at det er den vinkel vi tager fremover.  Det vil sige, at vi fremover, så vidt det er muligt, vil følge vores abonnenter hvorend de deltager ved et motionsarrangement.

HVAD MED DE DELTAGERE DER IKKE ER VORES ABONNENTER?

Vi ved faktisk ikke hvordan vores abonnenter ser ud, så vi fotograferer alle for at være sikre på at kunne levere billeder til alle. For at opnå den bedst mulige oplevelse, både for vores abonnenter og ikke-abonnenter, vil vi mægtig gerne tilbyde alle arrangører et 100% sponsorat i form af billedservice pr. 2018, så alle deltagere kan få glæde af personlige og gratis billeder.

HANDLING

Nedenfor kan I få mere information om vores service, samt kontakte os:

Ja tak, vi vil gerne vide mere om sponsorat

 

I kan også læse nogle af vores relevante artikler:

"FÅ FLERE DELTAGERE TIL JERES ARRANGEMENT"

"HVORNÅR ER DET BEDSTE TIDSPUNKT AT SENDE TILBUD PÅ STARTNUMRE"

"ER RABATTEN RELEVANT I FORHOLD TIL HVORNÅR MAN TILMELDER SIG?"