Sport Pic RENR banner.png

5  STARTPAKKER FRA RENR & SPORTPICTURE

Modtag spændende tilbud pr. email, sms og telefonisk fra 3 spændende virksomheder og samtidig deltag i lodtrækning af 5 special startpakker. Hver pakke indeholder følgende:

  • 1 proteinpulver startpakke (2 af hver smag af alle varianter)
  • 10 proteinbarer (5 af hver variant)
  • 1 RenR shaker
  • 1 RenR mulepose

Du deltager ved at udfylde felterne nederst på denne side, og samtidig ved at acceptere respektive vilkår fra hver af vores tre samarbejdspartnere.

CA logo horisontalt neg cmyk - Kopi.jpg

Ja tak, jeg ønsker at deltage i konkurrencen og accepterer samtidig, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 1 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, kiy@ca.dk
 

verisure-logo_slim.jpg

Verisure / Dansikring Direct A/S må kontakte mig via brev, telefon, e-mail og sms om alarmsystemer, vagtservice, elektroniske låse, samt med information om konkurrencer og events.

Telenor_Logo_pos_lodret.jpg

Tekst mangler...

Navn
Email
Telefon