Ikke-navngivet-2.jpg

MARKEDSFØRING AF ARRANGEMENTER

Med danmarks største nyhedsbrev for motionsaktive, tilbyder vi professionel markedsføring af motionsarrangementer.

SportPictures nyhedsbrev har fokus på motion og sundhed. Hvad enten man skal deltage i et motionsarrangement, have viden om træning, kost m.m., så er SportPictures nyhedsbrev ikke til at komme uden om. 

Mere end 70% af alle motionsaktive danskere, modtager ugentligt  vores nyhedsbrev med alt fra link til personlige billeder, rabatter på startnumre, artikler, konkurrencer, rabatter fra vores samarbejdspartnere, foredrag samt en masse andet relevant for det motionsaktive segment af befolkningen.

Når vi markedsfører dit arrangement, kombinerer vi det bedste fra email marketing (med høj kvalificering) med re-targeting på sociale medier så I får den mest effektive markedsføring.

Kvalificering

Vi har en løbende kvalificering af vores brugere, og har et detaljeret kendskab til hvad der interesserer den enkelte og ikke mindst hvornår de kunne have størst interesse for forskellige varegupper som f.eks. deltagelse ved motionsarrangementer. Dette ved vi bl.a. på baggrund af adfærd og mange micro polls med høj svargrad.

Læs mere om vores mediekit ved at klikke på linket nedenfor.

Gå til mediekit

Lad os hjælpe dig med markedsføringen, indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig med det samme. Du kan også bare skrive til mail@sportpicture.dk, eller ringe på 50137268

Name *
Name