PROFESSIONEL BILLEDSERVICE

En af vores kerneydelser er professionel billedservice leveret af professionelle action fotografer med mange års erfaring. Vi er Nordens førende leverandør af både personlige deltagerbilleder og promotionbilleder til markedsføring af arrangementer.

Typer af visuelle opgaver til events:

- Fotografering af alle deltagere med fokus på portrættering

- Produktion af promotionmateriale for markedsføring (online og print)

- Produktion af videomateriale (jord og drone* for markedsføring online)

* professionel dronefører med erhvervscertificering

FAKTA

IDENTIFIKATION

Med vores eget udviklet identifikationsteknologi, er vi absolut verdens hurtigste leverandør af personlige deltagerbilleder. Vores unikke teknologi gør at vores leveringstid kan være helt ned til 5 sek. Det vil sige at vi, efter billedet er taget, kan levere billeder direkte til deltageren indenfor ganske få sek.

 

BILLEDSPECIFIKATION

Vores financieringsmodel giver os en stor fordel idet vores deltagerbilleder altid er uden omkostning for deltageren. Fordelen ved det, er at vi ikke er bundet af små blænder og stor dybdeskarphed med dertilhørende flade og "døde" billeder. Vi kan istedet fokusere på at levere knivskarpe billeder i høj kvalitet, til glæde for deltagerne.

 

DISTRIBUTION

Vi leverer billeder til deltagere via to platforme, email (servicemail) og app.

 

Vil du vide mere om vores professionelle billedservice, indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig. Du kan også ringe på 50137268

Name *
Name